Messages in this topic - RSS

Home ? Tech Help ? Delete camera crash

the topic is closed
02/05/2013 02:01:06

fazz68
fazz68
(Account inactive)
Posts: 767
hello muvizu, i thought id let you know about a crash in muvizu play i discovered tonight. I was slimming down a set getting rid of unnecessary objects and cameras for a new scene. after i had removed one of the cameras and went to edit the camera cuts in the time line it crashed muvizu. its easier to show you (courtesy of woztoons excellent little screen video capture program, cheers woztoons Toast )

this is not the set i was working on its just an example but it happens every time.


edited by fazz68 on 02/05/2013
permalink
02/05/2013 08:49:54

NeilExperimental userMuvizu staff
Neil
Posts: 396
Ooh, crikey. Thanks for the video, it's very helpful. I'll forward it on the developer responsible and make sure it gets fixed.
permalink
02/05/2013 15:54:05

MrDrWho13Muvizu mogulExperimental user
MrDrWho13
Posts: 2221
That's one weird error!
permalink
02/05/2013 17:02:06

fazz68
fazz68
(Account inactive)
Posts: 767
MrDrWho13 wrote:
That's one weird error!


i know, theres something weird going on with the camera editing in the timeline on the set im doing. i go to change from one camera to another and it doesnt change to the camera i want it to first time. i have to mess around changing the cameras till it gets to the one i want. i dont know if its because its an older version set im using because i haven't come across it before. also i was trying to add a avi file to the tv and it wouldnt stay there, when i go to render the scene the screen on the tv would just go blank. so i deleted the tv and put a new one in its place and the avi file works fine. dunno
permalink
02/05/2013 17:09:15

NeilExperimental userMuvizu staff
Neil
Posts: 396
fazz68 wrote:
i know, theres something weird going on with the camera editing in the timeline on the set im doing. i go to change from one camera to another and it doesnt change to the camera i want it to first time. i have to mess around changing the cameras till it gets to the one i want. i dont know if its because its an older version set im using because i haven't come across it before. also i was trying to add a avi file to the tv and it wouldnt stay there, when i go to render the scene the screen on the tv would just go blank. so i deleted the tv and put a new one in its place and the avi file works fine. dunno

I've passed your comment on to the developer as it may be related. As for the original problem, he can see what's causing it, he's just not sure how to fix it yet. It should definitely be fixed for our next release tho', whenever that is.
permalink
02/05/2013 18:20:37

fazz68
fazz68
(Account inactive)
Posts: 767
Cheers neil, l'll just stop deleting any cameras for now
permalink
03/05/2013 16:28:24

WozToonsExperimental user
WozToons
Posts: 494
fazz68 wrote:
. its easier to show you (courtesy of woztoons excellent little screen video capture program, cheers woztoons Toast )


Happy to help, it's not mine I just found it and posted the link. I think it will revolutionise Muvizu bug reporting. No more "what were you doing when it happened". Big Grin
permalink
03/05/2013 16:42:36

NeilExperimental userMuvizu staff
Neil
Posts: 396
WozToons wrote:
I think it will revolutionise Muvizu bug reporting. No more "what were you doing when it happened". Big Grin

We have no more excuses. puppy dog eyes
permalink
the topic is closed

Home ? Tech Help ? Delete camera crash