Messages in this topic - RSS

Home ? Tech Help ? Movies not showing.

the topic is closed
13/06/2012 07:53:48

simonhefferMuvizu mogulExperimental user
simonheffer
Posts: 225
So I just updated to Flash 11.3. Browser=firefox 14.
Playing videos in the Muvizu gallery the movie screen just has a white square.
If I change to IE (using the IE tab plug-in) it's fine.
You Tube version seems fine in either rendering engine.
Simon
permalink
13/06/2012 10:17:49

Marco_D
Marco_D
Posts: 582
Hey Simon,

Thanks for the heads up.
Indeed it seems the new version of the Flash Player has a few, not so good, bonuses. When you using FireFox 14 at least.

I'm sure it will back to normal in no time. In the meantime I encourage users using another browser
According to Jamie Chrome is working properly.

Cheers,
Marco
edited by Marco_D on 13/06/2012
permalink
13/06/2012 10:45:59

Marco_D
Marco_D
Posts: 582
Just a reminder to those using Firefox v14.
The v14 is a beta version, the latest stable release is the version 13.

I'm sure the guys at the Mozilla Foundation will fix this though.

Cheers,
Marco
permalink
13/06/2012 13:05:20

bigwallyMuvizu mogulExperimental user
bigwally
Posts: 400
I just updated and everything works fine. Use this site to double-check your add-ons
( http://www.mozilla.org/en-US/plugincheck/ ).
permalink
14/06/2012 14:22:18

Marco_D
Marco_D
Posts: 582
If updating the add-ons doesn't work here are some solutions for the problem.
From the Firefox website:

Flash has recently updated to version 11.3. Some users are reporting issues with this version of Flash and Firefox. Flash may be crashing frequently or not loading videos at all. The video may appear black, white or grey and never play. In some cases, Firefox may crash as well. There are a few solutions that have been reported to work.

Cheers,
Marco
permalink
the topic is closed

Home ? Tech Help ? Movies not showing.